U bevindt zich op de website van Louisa Martin. 

 

U heeft de mogelijkheid om vier websites te bekijken.

 

Louisa's Sieraden: u kunt op deze site online sieraden kopen. Louisa haar eigen creaties, met name colliers zijn online te verkrijgen. Daarnaast verkoopt Louisa moderne en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit metalen en stenen. De meeste sieraden zullen nikkelvrij zijn. Tevens zijn sieraden verkrijgbaar zoals armbanden, oorbellen, navelpiercings en teenringen. Daarnaast geeft Louisa ook workshops in sieraden maken.

 

Tarot: op de tarotsite kunt u bekijken hoe u een consult kunt aanvragen bij Louisa. U kunt met vragen terecht over de liefde, relaties, carrière en uw spirituele ontwikkeling. Ook geeft Louisa u een algemeen inzicht over wat er op dit moment in uw leven speelt. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een tarotworkshop.

 

Astrologie: op deze site kunt u een kijkje nemen bij de Westerse, Chinese, Keltische, Egyptische en Afrikaanse astrologie. Verder kunt u informatie krijgen over edelstenen en hun werking, uiteraard met bijbehorende foto's. Daarnaast kunt u alles ontdekken over de betekenis van kleuren: op astrologisch gebied, welke kleuren spreken u aan en welke niet en wat betekent dit voor u en de kleurbetekenis van aura's. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid een geboorteconsult aan te vragen.

 

Feng Shui: via deze site leert u alles over het harmonisch inrichten van uw huis en tuin. U kunt ook uw pakuanummer berekenen en daarmee uw beste richtingen voor uw huis bepalen. Dit geldt ook voor uw zit-, slaap- en werkrichting. Tevens wordt aandacht besteed aan Nine-Star-Ki astrologie. Het is een uitgebreide site met veel informatie, mooie illustraties en boordevol handige tips. Ook hier kunt u een feng shui consult bestellen.

 

Klik op de links om naar de site van uw keuze te gaan. Veel plezier met het bekijken van mijn websites!